Feng Shui y Decoración

A Feng Shui y Decoración creem tota mena d’articles que ens permeten aplicar la tècnica del Feng Shui adequant-la a una decoració i estil de tipus occidental. Això ens permet decorar la teva llar, negoci o espai personal al teu gust, aprofitant tots els beneficis del Feng Shui.

Accedint a l’apartat “Els meus treballs” disposaràs dels darrers treballs classificats en categories en funció del teu objectiu final. Has de tenir en compte que totes les obres són fetes a mà i totalment adaptables. Quan vulguis fer una comanda pots indicar qualsevol tipus de modificació respecte a l’original (colors, textures, marc, mesures…) o bé sol·licitar una nova creació totalment nova. Les comandes s’entreguen en aproximadament dues setmanes.

A l’apartat “Què és el Feng Shui” et facilitem el Mapa Bagua amb el que podràs identificar cadascuna de les zones de la teva llar i conèixer el tipus d’element necessari per millorar la zona que vulguis potenciar.

La nostra aposta passa per elements decoratius, basats en el Feng Shui oriental, però amb una estètica occidental. És important potenciar els elements i espais de la nostra casa per a poder emfasitzar i canalitzar l’energia sempre a favor dels nostres objectius i de les persones que integren la unitat familiar.

Si tens cap dubte d’on i com col·locar alguna de les figures o quadres exposats pots fer-nos arribar un correu electrònic a l’adreça hola@fengshuiydecoracion.cat o escriure’ns en qualsevol dels nostres formularis de contacte a la web.

Et respondrem tan aviat com sigui possible.

Gràcies per avançat!

Novetats

Mandala quart chacra

Mans blanc i negre

Mandala flor de la vida

Amics del Feng Shui

Feng Shui i Fisonomia

Red Milenaria